torsdag 15. juli 2010

Wow, look what I can do!

Ungene leker med hjemmelaget plastilina, mannen er ute å kjøper skruer til hyllene jeg skal ha i gangen, og været ute tilsier at vi blir inne. Da kan jeg likegodt hoppe i det. Jeg øver meg på fotomontasje. Nå skal det sies at det er mannen som er den proffe av oss, og jeg har alltid bare bedt: kan du fikse det og det bildet! Men nå som jeg har egen blogg er det vel på tide å lære seg litt selv, og dette er jo morsomt. Selv om det tar litt tid, og mye prøving og feiling. Bildene er fra Michael Kenna som er en av yndlingsfotografene her i huset, og som headeren min øverst på bloggen viser, er mannen i huset meget inspirert av han. Vi har en del bilder rundt i huset som mannen min har tatt, men som er blitt inspirert av Kenna og en fotograf ved navn Michael Levin. Syns det er fint med fotografier på veggene. I kveld kommer nok bildene fra gangen. Kanskje til og med som en fotomontasje, hvem vet? :)

4 kommentarer:

 1. Bare hyggelig å hjelpe til :)
  Men du, så flink du er da! Dette ble jo kjempefint!! Nydelig bilder. Elsker det gråbrune i dem. Flott! Flott montasje. Det er moro å leke seg litt med bilder - beste måten å lære på det :-)

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig kommentar:) Line of oslo har vi på Bryne. Den øvertste toppen har jeg:) Den er forøvrig på salg her nå:) Butikken heter simone.
  Velkommen inn i bloggverden:)Legger meg til jeg:)

  SvarSlett
 3. Kjempe fint. Foto redigering er gøy.
  Ha en fin kveld
  Klem Tove

  SvarSlett
 4. Så flink du er....Har aldri lært meg de greiene der....Det er så mange flinke bloggere! Kjempegøy å titte rundt om i "blogglandia", for det er så mye flott å se!

  SvarSlett

Da blir jeg så glad :)