søndag 4. juli 2010

Fremdeles litt sommerpynting i huset.

Denne sommeren tilbringer vi i Rogaland, og har som intensjon å bli litt bedre kjent. Jeg har bare bodd her nede i snart to år, og syns at denne sommeren kunne tilbringes i nærområdet. I tillegg er det nok å gjøre med hage og hus, vi har jo tross alt bare bodd her i litt over ett år. Men grunnen til at jeg sommerpynter er at vi får mye besøk framover. I og med at vi har bodd en del rundt omkring og i tillegg har flyttet til en plass hvor ikke nettverket vårt er så stort, så setter jeg utrolig stor pris på at venner og familie tar turen nedover og besøker oss. At man tar seg tid til det i sin egen ferie varmer. Så nå har man jo gjerne lyst til at huset skal se så godt ut som det kan, og hagen ikke minst, i og med at vi håper å tilbringe MYE tid der.
Lysbeholderen som står på avlastningsbordet har jeg laget selv. Veldig enkelt: et tomt syltetøyglass, decoupage, serviett og litt silkebånd. Litt sand i bunnen og et telys. En flott vertinnegave :)

2 kommentarer:

 1. Hei Ella, og takk for hyggelige ord inne hos meg :) Kjempekoselig at du har lagt deg til som følger, og tvi tvi på giveawayen min!
  For tips om blogging, gå inn hos Moseplassen. Hun har fine, lettforståelige oppskrifter på hvordan gjøre ting. Jeg har lært masse der! Men en kobling kan jeg lære deg :)
  Feks linke bildet av en giveaway (min seff,hihi).
  1. høyreklikk på bildet av premiene
  2. velg kopier , og gå til din egen blogg.
  3. Gå inn på oversikt
  4. velg innstillinger
  5. trykk på "legg til gadget" i sidefeltet
  6. du får en del valg nå. Rull ned til det står legg til et bilde. Velg det.
  7. Sett markøren i "vinduet" og høyreklikk, velg "lim inn".
  8. Velg en overskrift, feks giveaway hos Fossestua
  9. Velg beskrivelse, feks Trekning den 15 juli
  10. Ferdig! Husk å lagre da :)

  Tror dette ble rett, er ikke så god å forklare.
  Men det er veldig greit å spørre folk her inne om hjelp, hvis du ser noe du liker på en annens blogg e.l. Synes alle er kjempehjelpsome.

  Veldig nydelige bilder av barna dine forresten!
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 2. Ps. Ser at telleren din teller for hvert innlegg hos deg som jeg leser nå. Da er det vanskelig for deg å se hvor mange som faktisk har vært innom.
  Hvis du går inn der du fikk telleren, kan du heller velge "unike treff". Da teller den bare en gang pr maskin som er inne. Mye artigere,for da ser du eksakt hvor mange som har tittet på siden din. Bare et tips :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett

Da blir jeg så glad :)