torsdag 8. juli 2010

Velkommen til mine sommergjester

I sommer skal vi som tidligere nevnt ha en del sommergjester. Nå er første pulje forlatt og vi venter neste innrykk om få timer. Det er så koselig å få besøk, og ikke minst siden de som kommer aldri har vært her nede hvor vi bor nå. Vi setter stor pris på at våre gode venner tar en bit av ferien sin og hilser på oss. Med besøk følger det med litt ekstra rydding og vasking, men det er bare koselig å stelle i stand slik at våre venner får spise godt, hygge seg med en bit av Rogaland og ikke minst sove godt. Her er et lite glimt av gjesterommet. Håper på god søvn : )

I tillegg viser jeg et lite minne jeg har fått av pappaen min. Gutten hadde han stående på nattbordet sitt da han var liten gutt. Nå passer jeg på det, og om noen år blir det levert videre til en av mine. Koselig med slike minner, de setter en ekstra stor pris på :)

3 kommentarer:

 1. Så flott dette så ut. Virkelig et koselig gjesterom. Søt den figuren med Fadervår. Godt å ha slike ting i livet sitt.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Takk for kommentar inne hos meg! Så fint at du fortalte at du har laget deg blogg!:) Har blitt litt lite tid til bloggbesøk de siste dagene, men nå fikk jeg besøkt deg!
  Har lest gjennom bloggen din, og synes det er en riktig så fin start! Gjennomført og flott! Nydelige jenter du har! Og så søte navn:)

  Håper du koser deg i bloggverden så langt! Gleder meg til å følge deg videre:)

  SvarSlett
 3. Kjempefin blogg som jeg gleder meg til å
  følge videre!

  Klem fra Tonje

  SvarSlett

Da blir jeg så glad :)