fredag 16. juli 2010

Gangen vår etter

Ble veldig fornøyd med gangen vår. Den ble lys, men samtidig lun. I og med at vi har en stor bod som vi har innredet som et enormt klesskap rett ved siden av gangen, er det ikke behov for at vi som bor i huset trenger en plass å henge fra oss klær. Derfor valgte vi å gjøre plass kun til gjester som er på besøk. Nå gjenstår det bare å se hvor lenge det holder :) Hunden vår Bajaz fant seg fort tilrette. Benken er nok den perfekte koseplass, samtidig som han har full kontroll på hvem som kommer og hvem som går!
Skoskapet over ble fornyet med litt maling. Fargen går nok litt mer i lilla enn jeg skulle ønske, men mannen syns det var fint sånn, så da fikk han være med å bestemme litt han og :)
Kommoden ble og fin med maling. Spaylakkerte kurvene i fargen perlegrå. Her har vi hver vår kurv til skjerf, votter og luer.

Duftepinnene med flaske er kjøpt hos Villa Rosa. Merket er Nordahl og duften heter Bamboo. Det gir en forfriskende lukt i gangen. Anbefaler og bruke to eller tre pinner om gangen, da det gjerne blir litt sterk lukt etterhvert. Snakker av erfaring :) Hva syns du om gangen min som ble så fin :)

9 kommentarer:

 1. Så utrolig flott det ble! :) Helt utrolig hva litt maling kan gjøre med møbler - tenker på kommoden og skoskapet! Begge deler ble LEKRE!! :) Hvor har du kjøpt den lykta som står på kommoden (ja, for det er vel en lykt?)?

  PS: Nå kan du bli tilhenger av bloggen min på facebook! ;)

  Mange klemmer

  SvarSlett
 2. Ang kommentarmelding:
  Trykk på "utforming" øverst til høyre på bloggen din, det kommer fire faner opp og du velger "innstillinger", deretter velger du den under-fanen der det står "kommentarer", blad ned på siden og skriv en hilsen der det står "Melding for kommentarskjema".

  Når du har gjort det blar du helt ned på samme side og velger lagre innstillinger! :)

  SvarSlett
 3. Ja, og med det samme du er der inne på "kommentarer"-fanen kan du huke av Aldri under kommentarmoderering så slipper vi som vil kommentere inne hos deg å skrive et passord for hver gang vi skal legge igjen en kommentar! :)

  Mange klemmer

  SvarSlett
 4. Gangen ble jo såå lekker;) Kor flink du e!! Ble veldig stor forandring ja;)

  SvarSlett
 5. For en superfin gang! Likte den kjempegodt :)

  Og noen spørsmål:
  Hvor kommer putene fra?
  Og skohylla/sittebenken? For man kan sitte på den?

  Vi bygger hus og er på utkikk etter en smal sak til å oppbevare enten klær eller sko i i gangen vår ser du!

  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 6. Kjempefin gangen din ble!!!
  Så lyst og fint!!!

  SvarSlett
 7. Veldig lekkert Eliasabeth, og flott blogg:))Klem

  SvarSlett

Da blir jeg så glad :)