lørdag 17. juli 2010

Tusen takk

Aller først i dag har jeg lyst til å takke alle de flotte bloggejentene som har hjulpet meg underveis i å få bloggen slik jeg vil ha den! Første gangen jeg lurte på noe måtte jeg bruke litt tid på om jeg faktisk skulle sende en mail. Tenkte: "dette er sikkert noe jeg burde har visst, dette vet alle osv." Samtlige jeg har spurt har vært så positive, og har de ikke visst svaret, så har de foreslått en annen blogg. Jeg gleder meg til videre blogging :)
Ps! Jeg er ikke tom for spørsmål ennå :) I går var en skikkelig innedag. Det blåste og regnet om en annen, tror det til og med sluddet en liten periode. Så etter inspirasjon fra bloggen til Martha, Livet på landet, bakte vi. Jentene liker godt å bake, spesielt det å spise etterpå. Tror spørsmålet: er det ferdig snart? Kom ca hvert 14. sekund!! Gårdagens bakst ble cottage cheese brytebrød og Cookies med daim sjokolade. Nam nam. Disse er veldig gode, men mektige, så en til kaffen holder i massevis. Like greit så varer de lenger også :) I dag er det heller ikke noe strålende vær, men vi skal ut!! Jeg har bestemt at vi kler oss etter været og kommer oss ut på tur. Storesøster har så lyst å dra til stranden, så da gjør vi det. Bare uten bikini, håndkle, solfaktor, solbriller, badeball, is og svømmeføtter. Koselig skal det uansett bli! :)

5 kommentarer:

 1. Hei hei og tusen takk for superkoselig kommentar... Så deilig bakst du viser frem:)Mmmm... Gangen under her ble bærre lekker altså!Nydelig..Nå skal jeg kikke litt er her inne:)Superfin blogg du har:)

  Klemmer)

  SvarSlett
 2. Takk for koselig kommentar inne på bloggen min. Ikke sant det er gøy å oppdage nye spennende blogger. Det er jo så mange flinke jenter her i blogglandia og jeg lar meg ikke slutte å begeistre. :) Legger meg til som følger her jeg.

  Hagebenken min er kjøpt på plantasjen og var på tilbud til 799. Vanlig pris er 1799 så løp og kjøp. ;)
  Baksten din ser forresten helt nydelig ut, og jeg vedder på at jeg hadde klart i alle fall tre av de daimkakene uansett hvor mektige de er!
  Ha en fin kveld.
  Hanne Mette

  SvarSlett
 3. Mmm såg virkelig fristende ut,
  kjekt å oppdage bloggen din! Kommer gjerne igjen her:))
  Ha en fin helg videre!

  SvarSlett
 4. mmm...deilig bakverk!! Så koslig det var å oppdage blogen din. Og fine jenter du har!!
  Legger meg til som følger og kommer gjerne tilbake :)
  Ha en nydelig søndag.
  Klem Marie :)

  SvarSlett
 5. De kjeksene så nydelige ut!!! Gjærbaksten også! Jeg tar gjerne imot oppskrifter:)

  Gangen deres var blit lekker!! Likte skoskapet veldig godt! Godt jobba!!!:)

  SvarSlett

Da blir jeg så glad :)